Cestovní a expediční strava TREK'N EAT

Ultralehká cestovní a expediční strava TREK'N EAT založená na principu lyofilizace je právem vlajkovou lodí značky. Proces lyofilizace je náročný krok, při němž jsou čerstvé suroviny nejprve rapidně zmrazeny a poté je z nich za nízkých teplot a nízkého tlaku šetrně odstraněna voda bez varu, díky čemuž je v maximální míře zachována výživová hodnota potravin. Trvanlivost lyofilizovaných pokrmů TREK'N EAT je 5 let, k čemuž nezanedbatelnou měrou přispívají také obaly. Značka TREK'N EAT disponuje nejmodernější obalovou technikou v průmyslu, díky které jsou obaly TREK'N EAT nejen extrémně odolné a neprodyšné pro kyslík (který urychluje zkázu pokrmů), ale především neuvěřitelně snadno použitelné - s měrkou, laserovou perforací, plochým dnem, možností opětovného uzavření, kulatými rohy pro šetrnost k zavazadlům atd. Obaly jsou recyklovatelné s polyetylénem.

Příprava pokrmů TREK'N EAT

Příprava každého pokrmu TREK'N EAT sestává z celé řady složitých kroků počínaje komplexním návrhem pokrmu tak, aby vyhovoval nejen energetickou a výživovou skladbou, ale také chutí a konzistencí. V této fázi využívá TREK'N EAT vyhlášené šéfkuchaře a odborníky na výživu s cílem, aby pokrm splňoval nejpřísnější nároky v rozmanitých podmínkách použití. Je nepochybné, že vnímání chuti a preference pokrmů je nesmírně individuální. Proto je příprava pokrmu tak, aby jej ocenil chuťově každý, prakticky nemožná. Pokrmy TREK'N EAT jsou z tohoto důvodu jen jemně kořeněné a k jejich individuálnímu chuťovému "doladění" postačí ve většině případů špetka základních dochucovadel, jako je pepř a sůl. K tomuto účelu dodává značka TREK'N EAT praktickou cestovní kořenku GOURMET.